Een paar woorden Over ons

Testimonials
Archives
FAQs

slide-2Behept met het auto’s-modden-virus 🙂

Een auto is een vervoermiddel. Dat is eigenlijk wat ik al drie auto’s lang verkondig, maar…met de komst van de Pevo en bij Anglique de komst van de Sorento is dat wel veranderd. En ik moet zeggen… de leden van het GPC-forum kunnen elkaar aardig infecteren met nieuwe ideeën en oplossingen. (forum.grandepuntoclub.nl) en de leden van SorentoNation (www.sorentonation.com) precies eender.

Zo hebben we beiden al vele wijzigingen doorgevoerd in de auto’s. Niet op motorisch gebied, maar wel op alles wat daar buiten valt. En dat bevalt ons prima 🙂

Beiden zijn we de eigenaren van Plaza 33, online shop voor met name verpakkingsproducten. Ook voor detailers hebben we alle lege flessen, verstuivers, enzovoorts.

Frank Fokke, geboren in Den Haag in 1961, opgegroeid in Voorburg, daarna Zoetermeer, Zundert, Nieuw Weerdinge en nu in Ter Wisch (Groningen).

Na de MAVO de MTS vliegtuigelektronica gedaan en daarna de HTS informatietechnologie, tegenwoordig TH genoemd.

18 Jaar gewerkt bij Defensie als systeemprogrammeur, adviseur, middel management, projectmanagement, intranet- en internetontwikkelaar. Toen er geen werk meer was bij Defensie zijn we naar Drenthe verhuisd en hebben daar ons eigen bedrijf Plaza 33 kunnen uitbouwen tot wat het nu is.

Van huis uit met techniek opgegroeid en vroeger zelf veel gesleuteld aan brommers en motorfietsen. Het echt sleutelen aan auto’s laat ik tegenwoordig over aan de garage, maar het aanbrengen van allerlei wijzigingen in de auto doe ik graag.

Frank Fokke
Co-owner Plaza 33
http://www.plaza33.com

Angelique is geboren en getogen in Arnhem. Daarna is zij samen met Frank in Zundert gaan wonen, daarna naar Nieuw Weerdinge, en sinds begin 2015 naar Ter Wisch.

Angelique haar grote passie ligt bij onze honden, onze Old English Sheepdogs. Ten tijde van dit schrijven hebben we er 7, variërend van 1 tot 12 jaar.

Daarnaast is fotografie haar grote hobby. Met de Canon 7D en de vele toebehoren stort zij zich op het fotograferen van onze honden, onze (en andere) auto’s, onze zakelijke producten, maar ook al het andere wat zich op de gevoelige plaat vast wil laten leggen.

Angelique van der Kroft
Co-owner Plaza 33
http://www.oldenglishsheepdogs.nl

Naar Groovy heb ik mijn forumnaam genoemd. Helaas is Groovy niet meer onder ons. Begin 2013 hebben wij haar met veel pijn in het hart moeten laten gaan. Groovy is 12 jaar geworden. Groovy en ik hadden een hele aparte band, we waren echt maatjes. We hebben gelukkig nog veel old english sheepdogs ‘over’, maar we missen haar nog steeds vreselijk.

Onze andere OESjes zie je op www.oldenglishsheepdogs.nl